SKYDDSÄNGLAR

SE HUR ENKELT DET ÄR ATT KONTAKTA DINA SKYDDSÄNGLAR FÖR HJÄLP, RÅD OCH VÄGLEDNING

Hur skulle det kännas att alltid ha någon till hands när du behöver hjälp? Någon som du i alla lägen kan vända dig till med dina problem? Någon som leder dig rätt vid svåra beslut och livsval?

Visst skulle det kännas tryggt och säkert?

Jag har goda nyheter till dig – du har redan en sådan livsledsagare. Du har en eller flera skyddsänglar som följer dig vart du än går. Det har alla, men få vet vilka deras skyddsänglar är och ännu färre vet hur de ska kontakta sina änglar för att få hjälp, råd och vägledning. Vet du? Det kan du snart göra.

Det är inte vem som helst som blir skyddsängel. Det är alltid någon som stod dig nära innan han eller hon gick över till Andra Sidan – i ditt nuvarande eller något av dina tidigare liv. Det är alltså någon som känner dig mycket väl, ibland till och med bättre än du själv. Så fort du har lärt dig hur du tar kontakt med änglarna kan du ta del av deras obegränsade kunskap och visdom – och få ett liv utan problem, bekymmer och ovisshet.

Det här kan dina skyddsänglar göra för DIG: 

  • Ge dig svar på dina frågor och funderingar
  • Hjälpa dig att göra rätt val och fatta rätt beslut
  • Ge dig råd i svåra och jobbiga situationer
  • Erbjuda dig tröst och inspiration när allt ser mörkt ut och känns hopplöst
Är du nyfiken på dina skyddsänglar och hur du får dem att hjälpa dig? I Änglaguiden får du veta allt du behöver känna till. Änglaguiden innehåller bl.a. detta:
  • Lär känna dina skyddsänglar. Vilka är de? Har du träffat dem i ditt nuvarande liv? Är det en avliden släkting? Hur kan de hjälpa dig?
  • Lär dig hur du kallar på skyddsänglarna för att få hjälp. I Änglaguiden beskriver jag  hur du går tillväga – steg för steg! Det är enklare än du tror.
  • Det finns 72 överordnade änglar – jag berättar vem som vakar över dig och hur han kan hjälpa dig att få det bättre.
  • Vilka änglar kan hjälpa dig med kärlek, pengar och hälsa? Änglaguiden ger dig besked!
  • Så kan dina skyddsänglar hjälpa dig med din andliga och personliga utveckling.

Du får din personligt framställda ÄNGLAGUIDEN för ENDAST 298 kr. 

UNIK NÖJD-KUND-GARANTI FÖR ETT RISKFRITT KÖP! Jag vill bara ha nöjda kunder så om du av någon anledning är missnöjd kan du skicka tillbaka Änglaguiden inom 60 dagar och få alla pengar tillbaka!

Så här säger Annika Bodin i Malmö om Änglaguiden:

“Vill tacka för Änglaguiden som jag fick för ett tag sedan. Det var intressant läsning. När jag läste om mina personliga skyddsänglar kändes det helt rätt. Jag har kontaktat dem några gånger (det var lättare än jag trodde) och till och med fått råd i valet av studier. Det trodde jag inte var möjligt.” 

Vill du ha hjälp att kontakta dina skyddsänglar? Klicka här och läs om “Änglasvar”!

Stilla din nyfikenhet och unna dig ett bättre liv – beställ Änglaguiden direkt!

 JA TACK; jag vill veta allt om mina skyddsänglar och hur de kan hjälpa mig att få ett bättre liv och beställer ÄNGLAGUIDEN för ENDAST 298 kr.

Namn

E-post

Födelsedata

Betalningsinformation: 

– Konto i Skandiabanken – clearingnr 9159, kontonr 112465-6 (ange ditt namn som meddelande). Du ska göra en överföring”, INTE en “betalning” i din internetbank.

–  Kontant i brev till Madame Zelda,Frejgatan 13, 114 79 Stockholm.

Comments are closed.