“Äntligen slipper jag ligga sömnlös och oroa mig för framtiden”

Du kan också till slut slippa oro, problem och ovisshet, precis som Margareta i Örebro.  Läs vidare för att få reda på hur…

Det är inte konstigt om du är rädd för framtiden. Det är de flesta. Du vet inte vad som kommer att ske. Förlorar du jobbet?  Förvärras din redan ansträngda ekonomi? Blir du övergiven av den du älskar?  Förblir du ensam? Drabbas du av sjukdom?  Eller blir 2013  året då allting vänder – då du hittar en ny livskamrat, får mer pengar än du kan göra av med och mår bättre än någon sin tidigare?

Det behöver inte fortsätta som hittills…

Tänk att vakna varje morgon med den trygga förvissningen om att inget oförutsett kommer att ske. Du känner lugn och sinnesro. Föreställ dig att kunna dricka det nybryggda kaffet med någon som viskar i ditt öra: “God morgon, älskling”.  Du har allt du behöver – kärlek i överflöd, pengar som sätter guldkant på ditt liv, ett arbete som du trivs med… ja, allt du kan önska dig. Du ler spontant när du ser dig själv i spegeln. Du mår bra, sprudlar av energi och trivs med dig själv.

Skulle du kunna tänka dig att leva ett sådant liv? Då har jag goda nyheter till dig!

En tarottolkning ger dig svar, råd och vägledning för att du ska kunna leva det liv du drömmer om. Det här får du:

  • DU SLIPPER ALL ORO. Du får svar på alla dina frågor om framtiden – kärlek, pengar, arbete, hälsa, barn och allt annat som är viktigt för dig.
  • DU SLIPPER ALLA PROBLEM. Du får vägledning och konkreta råd om hur du blir fri från alla dina problem och bekymmer och hur du får det liv du vill ha.
  • DU SLIPPER LEVA I OVISSHET. Du får en detaljerad beskrivning av det kommande året, månad för månad, så att du kan planera ditt liv .

Med tarottolkningen i din hand kan du känna dig trygg och lugn.

Så här säger några nöjda kunder om sin tarottolkning:

“Det var som att en sten släppte från bröstet när jag läste tarottolkningen. Äntligen slipper jag ligga sömnlös och grubbla på hälsan och ekonomin.”                                                                                                                                                          

Margareta Bengtsson, Örebro

”Tack för spådomen, den har gett mig sinnesro och hopp för framtiden. Det var nästan lite kusligt att du kunde peka ut mina största problem men jag är förstås glad för det. Nu ser det ljusare ut . Jag orkar äntligen lösa alla relationsproblem.”

Sofia Wilhelmsson, Jönköping

”Jag har haft problem med mitt ex i flera år och han har inte lämnat mig och barnen i fred. Dina råd har hjälpt och nu är det tyst från hans sida. Tack för dina råd om det. Vill och berätta att det du sa om nytt jobb redan slagit in. Jag är så glad!”

Anette Bergkvist, Umeå

Kom ihåg det här: Universum styr mycket i ditt liv. Stjärnornas och planeternas placering på himlen och de energier som är verksamma avgör hur en dag, en vecka eller en månad blir. De bestämmer förutsättningarna för det du gör. Skillnaden mellan en framgång och ett misslyckande behöver inte vara större en dag – den ena dagen negativa krafter, den andra dagen positiva krafter. Genom att hålla koll på det här kan du öka dina chanser att lyckas och undvika att misslyckas. Vill inte du också göra det?

Det kan du. Du kan känna stor trygghet och säkerhet – genom ett årshoroskop – som ger dig en konkret och detaljerad bild av din framtid. Horoskopet ger dig vägledning för beslut och vägval samt anger de bästa och sämsta tidpunkterna när det gäller bl.a. kärlek, pengar och hälsa. Det ökar dramatiskt dina chanser att lyckas och få det liv du vill ha. Varför chansa när du kan vara säker? Låt stjärnorna visa dig hur!

Är du redo för ödesåret 2013?

2013 och åren efter det kommer att präglas av förändringar, utmaningar och kriser. Bland annat går vi in i en djup ekonomisk kris och lågkonjunktur. Det blir en svår och jobbig tid för många. Men det behöver inte bli det för dig.

Du kan SKYDDA DIG och göra dig ”immun” mot allt det där.

Du får 2 handböcker som gör det möjligt:

  • Framtidsmanualen: Så gör du 2013 till det bästa året hittills i ditt liv
  • Nystart 2013

Framtidsmanualen visar dig hur du steg för steg förbättrar ditt liv, höjer det till en helt ny nivå och ökar ditt oberoende och din självständighet. Med Framtidsmanualen i din ägo står du väl rustad inför svåra tider fulla med prövningar och utmaningar. Manualen innehåller konkreta tips och råd, steg-för-steg-anvisningar och annat som kan förbättra ditt liv – på områden som kärlek, pengar, arbete, boende och hälsa.

Nystart 2013 är en handbok i det som titeln antyder: Hur du får en nystart i ditt liv 2013. Den visar dig i detalj hur du släpper det förflutna, frigör dig från gamla begränsningar och klipper bandet med det du inte vill ha i ditt liv längre – för att kunna bygga ett nytt liv. Ett bättre, lyckligare och rikare liv. Hur tar du reda på vad du egentligen vill? Och hur uppnår du det? Det är två viktiga frågor som du får svar på i Nystart 2013. Den här manualen hjälper dig att uppnå ditt verkliga drömliv.

Jag har samlat allt det här – tarottolkningen, årshoroskopet och de 2 manualerna – till ett ”paket” som jag kallar FRAMTIDSKOMPASSEN. Det hjälper dig att få en detaljerad bild av din framtid, att välja rätt väg och göra rätt saker samt att äntligen skapa det liv som du egentligen vill leva.

Om du skulle köpa de här delarna var för sig skulle det kosta 793 kr (Tarottolkning 298 kr, Årshoroskop 297 kr, Framtidsmanualen 99 kr och Nystart 2013 99 kr). Det behöver förstås inte du betala. Du får allt det här till HALVA PRISET: ENDAST 397 kr. Är inte din framtid värd det?

(Om du bara vill ha tarottolkningen för 2013 kostar det 298 kr).

Som vanligt ingår frågeservice efter att du fått tarottolkningen. I 14 dagar får du ställa kompletterande följdfrågor.

Erbjudandet om Framtidskompassen gäller bara till den 28 december – efter det kommer du aldrig mer kunna få tag i de 2 ”manualerna”. Försäkra dig om dina egna exemplar – beställ nu!

Och det är helt riskfritt med min unika pengarna-tillbaka-garanti i ETT HELT ÅR! Ja, du läser rätt… Om det visar sig att spådomen inte slår in, att du är missnöjd med den av någon annan anledning eller helt enkelt kommer på att du behöver pengarna till något annat – då får du alla pengar tillbaka! Utan att några frågor ställs. Du får behålla allting. Du kan utnyttja garantin ända till den 31 december 2013.

Just nu har du chansen att få ett liv utan oro, problem och ovisshet – beställ Framtidskompassen helt riskfritt direkt! 

 JA TACK, jag vill slippa oro och ovisshet för framtiden. Jag vill skapa ett bättre, lyckligare och rikare liv och beställer Framtidskompassen för ENDAST 397 kr.

 Jag nöjer mig med att beställa en detaljerad Tarottolkning för bara 298 kr.

Namn

E-post

Födelsedata

Betalningsinformation: 

Bankkonto: Skandiabanken – clearingnr 9159, kontonr 112465-6

Kontant i brev:Madame Zelda, Frejgatan 13, 114 79 Stockholm.

Comments are closed.